بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس و مقاومت درپی شهادت امام خامنه‌ای(قدس سره)
تاریخ: ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ ساعت: 20:15:41


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 108621 || تاریخ : ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ ۱۳:۵۵                 دفاعی امنیتی

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس و مقاومت درپی شهادت امام خامنه‌ای(قدس سره)


این جنایت نابخشودنی هرگز بدون جواب نخواهد ماند و خون پاک و مطهر رهبر حکیم، فرزانه، بصیر و دوراندیش کشور، همچون چشمه‌ای خروشان خواهد جوشید و ظلم و جنایت امریکایی- صهیونی را ریشه‌کن خواهد ساخت.


بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس و مقاومت درپی شهادت امام خامنه‌ای(قدس سره)

به گزارش جامعه ایده آل؛ بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس و مقاومت درپی شهادت امام خامنه‌ای(قدس سره) بدین شرح است :

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

مرجع عالیقدر و مقتدای مسلمین عالم حضرت آیت الله العظمی امام سیدعلی خامنه‌ای(ره) خلف صالح  و شایسته حضرت روح الله، اسوه ایثار و مقاومت، شجاعت، عالم و فقیه بی همتا، پرچمدار واقعی جبهه اسلام و یاریگر مؤمنان و ستمدیدگان در ماه ضیافت الهی همچون مولا و مقتدایش حضرت علی علیه السلام به دست شقی‌ترین و پلیدترین افراد در رژیم های سفاک و تروریستی آمریکا و اسرائیل به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
آن پرچمدار و مجاهد بی‌نظیری که بیش از ۳۷ سال در برابر انواع تهاجمات بیگانگان و مزدوران، با صلابت ایستاد و ایران اسلامی را به قله عزت، استقلال و پیشرفت رسانید و تا آخرین لحظه زندگی و حیات پربرکت خود به ذلت در برابر زورگویان عالم تن نداد و به یاران شهیدش پیوست.
جانباز بزرگ نهضت عظیم و جهانی خمینی کبیر با تحمل سالها زندان، شکنجه و تبعید، هدف والای خویش را  امنیت، استقلال و عزت و سربلندی ایران اسلامی قرار داد و نه تنها به ملت ایران عزت بی مثال و روز افزونی بخشید بلکه ملت های مظلوم و مسلمان منطقه را هم در برابر استکبار و استبداد بیدار و هوشیار ساخت.
این جنایت نابخشودنی هرگز بدون جواب نخواهد ماند و خون پاک و مطهر رهبر حکیم، فرزانه، بصیر و دوراندیش کشور، همچون چشمه‌ای خروشان خواهد جوشید و ظلم و جنایت امریکایی- صهیونی را ریشه‌کن خواهد ساخت.
بنیاد حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس و مقاومت با تسلیت شهادت رهبر و مقتدای مسلمین جهان به محضر حضرت بقیه الله الاعظم(اروحنا له الفدا) و ملت شریف ایران اسلامی اعلام میدارد مسیر و میراث ارزشمند آن راهبر خردمند و دوراندیش مسلمانان همواره چراغ راه ملت شجاع و قهرمان ایران اسلامی و آزادگان جهان خواهد بود و به فضل الهی ملت مقاوم و مقتدر ایران با اتحاد، همدلی و اقتدار نیروهای مسلح سلحشور با سربلندی از این گذرگاه سخت عبور خواهد کرد چرا که این وعده صادق آن سیدالشهدای انقلاب اسلامی است.



کلمات کلیدی


captcha