کیفیت گندم، آرد و نان کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود
تاریخ: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: 07:38:30


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/41c5ec36f7dc7b01503f80d11534264c.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1292629eb417d32d4d06d37c9972b3df.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/84b2488ef7bbd87ff45490e86203b529.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1536577c8e30474f10938e6c16a741e9.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/e0d561a803d2b19db9d1d21a2d5e4cfa.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/a0456bb9971b4c4fb889d0cbea5300fc.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f76759aa7d5af412a42d2cf2a058bdbd.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4c5764165ae2c63edddad6a3475716ab.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/137aef71b8b778dc22a251150d191e07.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ca7159130a9f46d77b2d721a834a4616.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/bbb17b00fae428c0c85fa5a1ae1a2051.gif

logo-samandehi


کد خبر : 84911 || تاریخ : ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ ۱۲:۲۳                 صنعت،معدن، تجارت

رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد:

کیفیت گندم، آرد و نان کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود


رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه این شرکت در تأمین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، گفت: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت‌ در بخش‌های خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سر و کار دارد و به پایداری می‌رسد.


کیفیت گندم، آرد و نان کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

به گزارش جامعه ایده آل به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ محمد ایزدی در همایش ملّی «آرد کامل – نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در تأمین امنیت پایدار غذایی کشور افزود: شرکت بازرگانی دولتی ایران در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان، نقش بی‌بدیلی را در کشور ایفا می‌کند و علاوه بر تأمین کمّی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌نماید.
وی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌های غلات با بهره‌گیری از ادوات و تجهیزات به‌روز آزمایشگاهی در ۳۱ استان کشور و به کارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی، بر کیفیت مواد غذایی نظارت می‌کند، اظهار کرد: تأمین و تخصیص سموم گازی و مواد ضد عفونی و ارتباط و مشاوره به اتحادیه‌ها و انجمن‌های فعال در زنجیره گندم، آرد و نان از جمله فعالیت‌های این مجموعه است.
رئیس مرکز پژوهش‌های غلات با تأکید بر این که آموزش از نقش اساسی در این بخش از فعالیت اقتصادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی و پیگیری برای اجرای طرح‌های پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان، آموزش‌های لازم در این زنجیره، برنامه‌ریزی و به اجرا در آمده است که برای پشتیبانی از تولید آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی مؤثر بوده است.
گفتنی است، همایش ملّی «آرد کامل – نان سالم» با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران و سایر حوزه‌های مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.



کلمات کلیدی


captcha