رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد:

کیفیت گندم، آرد و نان کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه این شرکت در تأمین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، گفت: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت‌ در بخش‌های خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سر و کار دارد و به پایداری می‌رسد.


به گزارش جامعه ایده آل به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ محمد ایزدی در همایش ملّی «آرد کامل – نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در تأمین امنیت پایدار غذایی کشور افزود: شرکت بازرگانی دولتی ایران در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان، نقش بی‌بدیلی را در کشور ایفا می‌کند و علاوه بر تأمین کمّی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌نماید.
وی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌های غلات با بهره‌گیری از ادوات و تجهیزات به‌روز آزمایشگاهی در ۳۱ استان کشور و به کارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی، بر کیفیت مواد غذایی نظارت می‌کند، اظهار کرد: تأمین و تخصیص سموم گازی و مواد ضد عفونی و ارتباط و مشاوره به اتحادیه‌ها و انجمن‌های فعال در زنجیره گندم، آرد و نان از جمله فعالیت‌های این مجموعه است.
رئیس مرکز پژوهش‌های غلات با تأکید بر این که آموزش از نقش اساسی در این بخش از فعالیت اقتصادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی و پیگیری برای اجرای طرح‌های پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان، آموزش‌های لازم در این زنجیره، برنامه‌ریزی و به اجرا در آمده است که برای پشتیبانی از تولید آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی مؤثر بوده است.
گفتنی است، همایش ملّی «آرد کامل – نان سالم» با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران و سایر حوزه‌های مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.


کد خبر : 84911 || تاریخ : ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ || دسته بندی : صنعت،معدن، تجارت