اساس کار وزارت رفاه، خدمت به مردم و بازنشستگان است
تاریخ: ۶ مرداد ۱۴۰۵ ساعت: 22:38:38


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 72952 || تاریخ : ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ ۰۹:۱۷                 تعاون ،کار و رفاه اجتماعی

​مرتضوی در نشست با مدیران و کانون‌های صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد مطرح کرد:

اساس کار وزارت رفاه، خدمت به مردم و بازنشستگان است


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر لزوم ساماندهی و تقویت صندوق‌های بازنشستگی کشور تأکید کرد و گفت: اساس کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خدمت به مردم و بازنشستگان است.


اساس کار وزارت رفاه، خدمت به مردم و بازنشستگان است

به گزارش جامعه ایده آل به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» امروز، سه‌شنبه ۲۷ دی‌ماه در نشست صمیمی با مدیران و نمایندگان کانون‌های صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد که در محل این صندوق برگزار شد، با تقدیر از تلاش‌های انجام شده، اظهار کرد: اقدامات مفید و اثرگذاری از زمان شروع به کار دولت مردمی سیزدهم در این صندوق انجام شده که قابل تقدیر است.
 
وی با بیان اینکه افزایش بهره‌وری و سود باید در رأس امور مدیریت شرکت‌های اقتصادی زیرمجموعه این وزارتخانه قرار گیرد، افزود: این نشست تزئینی و تشریفاتی نیست بلکه سیاست‌ها، اهداف و راهبردها باید به عملیات اجرایی و خروجی ملموس برای مردم تبدیل شود.
 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر راه‌اندازی سامانه جامع املاک و مستغلات این صندوق، تأسیس این سامانه را ضروری دانست.
 
وی، عدالت‌محوری را رویکرد اصلی دولت سیزدهم عنوان کرد و به مدیران گفت: فرصت خدمت‌گذاری به مردم اندک است و برای حل مشکلات مردم باید در صف اول قرار بگیرید.
 
مرتضوی یکی از اقدامات مؤثر در افزایش بهره‌وری را تناسب نیروی انسانی عنوان و اضافه کرد: رویکردهای اصلی وزارت رفاه در مدیریت شرکت‌های اقتصادی زیرمجموعه در سال آینده افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها، عدالت‌محوری، اصلاح سبد سهام و افزایش تولید است.
 
وی با تصریح بر ناپسندبودن پدیده مدیران پروازی، تأکید کرد: مدیران شرکت‌های اقتصادی باید با معیار افراد بومی و مقیم در محل پروژه‌ها انتخاب شوند.
 
مرتضوی با اشاره به چابک‌سازی نیروی انسانی ستادی شرکت‌های اقتصادی بیان کرد: افزایش بهره‌وری با اقدامات تحولی و انقلابی در صف و محل پروژه‌ها انجام می‌شود.
 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر ضرورت جهاد تبیین در صدر اقدامات دولت مردمی سیزدهم گفت: اقدامات اثرگذار، اساسی و ملموس مجموعه‌ها به جای تبلیغ افراد باید به مردم منعکس شود.
 
«سیدحجت کاظمی» سرپرست مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد نیز در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت، چالش‌ها، طرح‌های توسعه‌ای و برنامه‌های پیش‌روی این صندوق گفت: صندوق فولاد حدود ۸۷ هزار بازنشسته دارد و در مقابل، تنها ۴ هزار و ۶۰۰ نفر حق بیمه به این صندوق پرداخت می‌کنند.
 
وی، پایین‌بودن ضریب پشتیبانی را یکی از چالش‌های اساسی صندوق بازنشستگی فولاد عنوان کرد و راه‌حل برون‌رفت از این چالش‌ها را تقویت حوزه سرمایه‌گذاری دانست.
 
کاظمی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای صندوق فولاد در دولت مردمی سیزدهم حذف فرانشیز درمان، افزایش ۲ برابری سرانه درمان، اعطای تسهیلات ضروری بازنشستگان، راه‌اندازی سامانه‌های املاک و حقوقی و آزاد‌سازی اراضی است.
 
در این نشست صمیمی که با حضور «علیرضا عسگریان» دستیار ویژه وزیر برگزار شد، تعدادی از نمایندگان کانون بازنشستگان صندوق فولاد به بیان مطالبات، دغدغه‌ها و چالش‌های پیش‌روی این صندوق پرداختند و پس از آن وزیر رفاه دستور پیگیری ویژه برای رسیدگی به مطالبات بازنشستگان صندوق فولاد را صادر کرد.

 



کلمات کلیدی


captcha