حل مشكل آب شمال سيستان و بلوچستان اولويت دولت سيزدهم
تاریخ: ۲۰ تیر ۱۴۰۵ ساعت: 05:15:18


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 59745 || تاریخ : ۱۴۰۰/۰۶/۱۲ ۱۵:۳۷                 مجلس و دولت

حل مشكل آب شمال سيستان و بلوچستان اولويت دولت سيزدهم


رئیس جمهور گفت: یکی از دغدغه‌های منطقه زابل موضوع آب است و تلاش اول برای رفع این مشکل است.


حل مشكل آب شمال سيستان و بلوچستان اولويت دولت سيزدهم

به گزارش جامعه ایده آل،حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در بدو ورود به شمال سیستان و بلوچستان، در فرودگاه زابل با اشاره به پروژه انتقال آب از دریای عمان به استان گفت: یکی از دغدغه‌های مردم زابل مسئله آب است و قبل از سفر استان، نشستی با هیئت دولت پیرامون این موضوع داشتیم.

وی گفت: سه راهکار برای این مسئله مطرح شد و قرار است وزیر نیرو با همکاری مسئولان محلی این موضوع را بررسی کنند.

رئیس جمهور گفت: درباره اتصال سیستان به راه آهن سراسری نیز تصمیماتی خواهیم گرفت.

وی گفت: برخی استان‌ها به دلیل مشکلات و محرومیت‌ها استاندار ویژه تعیین خواهیم کرد و این امر اختیارات بیشتری را به این افراد برای خدمت به مردم خواهد داد.

وی همچنین گفت: علی‌رغم اینکه روز‌های پرکاری را در استان می‌گذرانیم دولت با شتاب بیشتر پروژه‌های استان و مناطق محروم را پیگیری خواهد کرد.

رئیس جمهور سفر به استان‌ها را یکی از برنامه‌های دولت بیان کرد و گفت: سفر رئیس جمهور و اعضای دولت به استان‌ها با هدف آشنا شدن با مسائل و مشکلات مردم، مدیران مناطق و به‌ویژه شناخت ظرفیت‌های اقتصادی است که می‌تواند در جهت ایجاد اشتغال، رونق تولید، رفع مشکلات مردم بویژه فقرا و محرومان در استان‌ها فعال شود.
 

رئیس جمهور روز گذشته در بدو ورود به چابهار از اسکله صیادی کنارک بازدید و با صیادان و ماهیگیران این اسکله گفتگو کرد.

رئیس جمهوری اسلامی ایران در دومین سفر استانی خود به چابهار از مناطق حاشیه‌نشین شهرستان دیدن و با ساکنان این مناطق گفتگو کرد.

وی پس از حضور در بین مردم حاشیه‌نشین این شهر، از طرح‌های هزار واحدی ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی نیز بازدید کرد و شب گذشته در جلسه شورای اداری استان در شهرستان چابهار حضور یافت.



کلمات کلیدی


captcha