پیگیری نقطه‌به‌نقطه پروژه‌ها و تبیین دستاوردهای مدرسه‌سازی
تاریخ: ۱۰ مهر ۱۴۰۵ ساعت: 02:00:15


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/b54d5507f0bf3c85b7c3aecfb3f33280.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/9f3bdf1dd4a60bacfef598f66259b6a0.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 115176 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۷/۰۹ ۰۸:۱۴                 آموزش و پرورش

حمیدرضا خان‌محمدی در نشست ستاد ملی نهضت توسعه عدالت آموزشی تأکید کرد:

پیگیری نقطه‌به‌نقطه پروژه‌ها و تبیین دستاوردهای مدرسه‌سازی


رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، در نشست ستاد ملی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی، بر لزوم پیگیری دقیق پروژه‌ها، تکمیل اطلاعات در سامانه رصد، تقویت ارتباط با آموزش و پرورش، توجه به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت بازگشایی مدارس و برنامه‌ریزی منسجم برای افتتاح‌های پیش‌رو تأکید کرد.


پیگیری نقطه‌به‌نقطه پروژه‌ها و تبیین دستاوردهای مدرسه‌سازی

به گزارش جامعه ایده آل؛نشست ستاد ملی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی روز چهارشنبه ۷ مهر ماه با حضور حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان، به‌صورت ارتباط برخط و با ادارات کل نوسازی مدارس استان‌ها برگزار شد.

خان‌محمدی در این نشست، برگزاری منظم جلسات ستاد و پیگیری مستمر برنامه‌ها را از نقاط قوت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی دانست و اظهار داشت:

« این جلسات ابتکاری، زمانی اثربخش خواهد بود که خروجی آن در میدان عمل، در سرعت‌بخشی به پروژه‌ها، رفع موانع و آماده‌سازی فضاهای آموزشی برای بهره‌برداری نمایان شود. »

وی با تأکید بر ضرورت کنترل دقیق اطلاعات پروژه‌ها افزود:

« مدیران کل استان‌ها باید تعداد پروژه‌های تحویلی، وضعیت نهایی طرح‌ها و تصاویر ثبت‌شده در سامانه رصد را شخصاً بررسی و کنترل کنند تا اطلاعات مندرج در سامانه، دقیق، مستند و منطبق با واقعیت میدانی باشد. »

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با قدردانی از تلاش مدیران و همکاران استانی در آماده سازی فضاها برای سال تحصیلی جدید تصریح کرد:

« با وجود شرایط دشوار کشور، مجموعه نوسازی مدارس توانست فضاهای آموزشی هدف‌گذاری‌شده را تکمیل کند و زمینه آغاز باشکوه مهر را فراهم آورد؛ این موفقیت حاصل همت جمعی، پیگیری میدانی و مسئولیت‌پذیری مدیران و همکاران در سراسر کشور است.»

 

بیانات رهبر معظم انقلاب، نقشه راه فعالیت‌های اجرایی است

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب به مناسبت بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و تقارن آن با هفته دفاع مقدس، اظهار داشت:

« بیانات رهبر معظم انقلاب، نقشه راه ماست و باید در مسیر گفتمان مورد تأکید معظم‌له حرکت کنیم. »

خان‌محمدی با برشمردن محورهای مهم این پیام افزود:

« نشاط، امید، حرکت پرشتاب ملت ایران به سوی آینده‌ای روشن و شکوهمند، گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز، تجهیز دانش‌آموزان و دانشجویان به علم، تقوا، امید، اخلاق، ابتکار و قدرت اندیشیدن و نیز پاسداری از ریشه‌های هویت ملی، استقلال، عزت فرهنگی، زبان فارسی، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و سایر نمادهای هویتی، از نکات برجسته پیام رهبر معظم انقلاب بود. »

وی خطاب به مدیران کل نوسازی مدارس استان‌ها تأکید کرد:

« این محورها باید در سخنرانی‌ها، جهت‌گیری‌ها، آیین‌های افتتاح و برنامه‌های مختلف مورد توجه قرار گیرد. در مراسم بهره‌برداری از مدارس، باید نمادهای هویت ایرانی ـ اسلامی از جمله نقشه ایران، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و برنامه‌های مبتنی بر فرهنگ، تاریخ و هویت ملی برجسته شود. »

گفتمان‌سازی و ارتباط مؤثر با آموزش و پرورش

خان‌محمدی با تأکید بر اهمیت ارتباط مؤثر میان‌بخشی گفت:

« راه عبور از بسیاری از چالش‌ها، گفتمان‌سازی، تعامل سازنده و ارتباط مستمر با مدیران آموزش و پرورش است. مدیران کل نوسازی مدارس باید با مدیران آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق و نواحی در تماس مستقیم باشند و مسائل را با اولویت‌بندی دقیق پیگیری کنند. »

وی ادامه داد:

« گاهی مشکلات کوچکی در مناطق وجود دارد که به‌درستی منعکس نشده است؛ بنابراین لازم است مدیران با حضور میدانی، ارتباط مستقیم با مناطق و بررسی جزئیات، اجازه ندهند هیچ مسئله‌ای تا زمان بهره‌برداری مدارس مغفول بماند. »

خان‌محمدی بازسازی و تحویل مدارس آسیب‌دیده در جنگ را اقدامی ارزشمند و قابل الگوبرداری دانست و گفت:

« تجربه بازسازی و آماده‌سازی مدارس آسیب‌دیده نشان داد که با انسجام، برنامه‌ریزی، پیگیری دقیق و بهره‌گیری از ظرفیت مردم و خیرین، می‌توان در شرایط دشوار نیز کارهای بزرگ را به سرانجام رساند. »

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت نظارت میدانی اظهار داشت:

« مدیران موفق، مدیرانی هستند که بی‌حاشیه و متمرکز بر حل مسئله، در محل پروژه‌ها حاضر می‌شوند. سرناظران و عوامل فنی نیز باید حتماً از پروژه‌ها بازدید کنند و عملیات لکه‌گیری و کنترل نهایی با دقت انجام شود تا مدارس با کیفیت مطلوب تحویل دانش‌آموزان شود. »

خان‌محمدی همچنین از برگزاری آیین افتتاح متمرکز پروژه‌های آموزشی گام دوم نهضت در آینده نزدیک خبر داد و تأکید کرد:

« استان‌ها باید برای افتتاح پروژه‌های شاخص آمادگی کامل داشته باشند و این برنامه‌ها مطابق پروتکل‌های ابلاغی، با حضور مسئولان استانی و با هماهنگی استانداری‌ها برگزار شود. »

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تأکید بر تکریم معلمان گفت:

« معلم، بزرگ‌ترین خیر در عرصه تعلیم و تربیت است و باید در کانون توجه برنامه‌های ما قرار داشته باشد. تکریم معلمان خیر بخش جدایی‌ناپذیر از فرهنگ مدرسه‌سازی و مدرسه‌داری است. »

وی همچنین بر زنده نگه داشتن یاد شهدا و ایثارگران تأکید کرد و افزود:

« باید اسطوره‌های فداکاری و پایداری را به نسل امروز معرفی کنیم. نام‌گذاری کلاس‌ها، فضاهای آموزشی و ایجاد یادمان‌هایی به نام شهدا، اقدامی فرهنگی و تربیتی است که باید با جدیت دنبال شود. »

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به پیشرفت‌های حوزه مدرسه‌سازی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت:

« به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، در حوزه فضاهای آموزشی پیشرفت‌های قابل توجهی حاصل شده است؛ از رشد سرانه فضا، به روز رسانی و تامین تجهیزات تا استانداردسازی سامانه‌های گرمایشی  و سرمایشی مدارس در دور افتاده‌ترین نقاط کشور نشان‌دهنده عزم جدی برای ارتقای ایمنی، کیفیت و عدالت در فضاهای آموزشی است. »

 تخصیص اعتبارات بر اساس پروژه انجام می‌شود

معاون وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع اعتبارات و تخصیص منابع گفت:

« تخصیص اعتبارات بر اساس پروژه انجام می‌شود؛ بنابراین تکمیل دقیق اطلاعات، به‌ویژه فرم‌های مربوطه»، اهمیت زیادی دارد و باید با دقت پیگیری شود تا زمینه تخصیص کامل اعتبارات فراهم شود. »

وی افزود:

« بر اساس سازوکار جدید سازمان برنامه و بودجه در چارچوب برنامه هفتم پیشرفت، تخصیص اعتبارات به نام پروژه انجام خواهد شد؛ ازاین‌رو ثبت اطلاعات صحیح، کامل و به‌روز در سامانه‌ها و پیگیری مستمر مدیران استان‌ها ضروری است. »

خان‌محمدی با تأکید بر اینکه در گام بعدی نهضت توسعه عدالت، پروژه‌ها باید با سرعت و دقت بیشتری به سرانجام برسند، خاطرنشان کرد:

« لازم است همه پروژه‌ها به‌صورت نقطه‌به‌نقطه، دقیق و میدانی بررسی و پیگیری شوند تا طرح‌های هدف‌گذاری‌شده در زمان مقرر تکمیل و آماده بهره‌برداری شوند. »

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در ادامه به طرح نصب پنل‌های خورشیدی در مدارس اشاره کرد و گفت:

« در زمینه سلول‌های خورشیدی نیز باید برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای انجام شود که تا ۱۳ آبان امکان افتتاح و بهره‌برداری از ۱۲ هزار پنل خورشیدی مدارس که در قالب تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده است، فراهم شود. »

خان‌محمدی در پایان با تأکید بر ضرورت حضور میدانی مدیران و تبیین خدمات انجام‌شده گفت:

« دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، حضور در میان مردم ، ارائه گزارش شفاف به مردم و تبیین دستاوردهای نظام در حوزه مدرسه‌سازی باید در دستور کار مدیران استان‌ها باشد.  با روایت درست خدمات و پیشرفت‌ها، امید اجتماعی را تقویت کنیم و حال مردم را خوب کنیم. »

انتهای خبر

 



کلمات کلیدی


captcha