به گزارش جامعه ایده آل به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، حسین اخگر پور سرپرست شهرداری منطقه بیان کرد: بیش از 20 هزار پرس غذا و میان وعده شامل 5 هزار پرس سمبوسه و ناگت مرغ، 7 هزار پرس ساندویچ، 5 هزار پرس کباب و 5 هزار پرس غذای گرم به همت خیران، جهادگران، گروه های مردمی طبخ و در برنامه های فرهنگی و مذهبی و جشن بزرگ مهمونی 10 کیلومتری در بین شرکت کنندگان توزیع می شود. به گفته این مسئول علاوه بر تهیه غذای گرم 6 هزار لیوان آب هویج، 3 هزار لیوان آب طالبی، 8 هزار لیوان شربت، 2 هزار لیوان آب هندوانه و 3 هزار آب معدنی برای پذیرایی در این روز مهیا شده است. اخگر پور یاد آور شد : بیش از 100 هزار پرس غذای گرم نیز با مشارکت هیأت مذهبی و گروه های جهادی تهیه و طبخ و در قالب طرح اطعام غدیر در بین ساکنین محلات کم برخوردار توزیع شده است.