قدردانی دکتر خاموشی از دستگاه‌های مشارکت‌کننده در برگزاری موفق مسابقات سراسری قرآن در اهواز
تاریخ: ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ ساعت: 22:36:35


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 73000 || تاریخ : ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ ۱۵:۳۱                 اوقاف و امورخیریه

قدردانی دکتر خاموشی از دستگاه‌های مشارکت‌کننده در برگزاری موفق مسابقات سراسری قرآن در اهواز


رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با قدردانی از همه دستگاه‌هایی و سازمان‌هایی که در برگزاری موفق چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران نقش داشتند گفت: خداوند را شاکریم که این توفیق را داد که این مسابقات را در استان عزیز و شهید پرور خوزستان برگزار کنیم.


قدردانی دکتر خاموشی از دستگاه‌های مشارکت‌کننده در برگزاری موفق مسابقات سراسری قرآن در اهواز

به گزارش جامعه ایده آل ؛اختتامیه چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه در سالن ۲هزار نفری امام رضا(ع) شهرک نفت اهواز با حضور جمعی از مسوولان کشوری ، استانی و مردم برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در بخشی از این مراسم با قدردانی از همه دستگاه‌هایی و سازمان‌هایی که در برگزاری موفق چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران نقش داشتند گفت: این دوره از مسابقات یکی از باکیفیت‌ترین مسابقات قرآنی است که شاهد آن بودیم و خداوند را شاکریم که این توفیق را داد که این مسابقات را در استان عزیز و شهید پرور خوزستان برگزار کنیم.

خاموشی افزود: حوزه های علمیه ، تشکل ها و موسسه های قرآنی ، دانشگاه ها و جوانان خوزستانی در برگزاری پرشور و موفق این مسابقات قرآنی نقش آفرینی کردند و امیدواریم در مسابقات سراسری بعدی شاهد برگزاری کیفی‌تر این مسابقات که مورد عنایت و توجه ویژه رهبر معظم انقلاب است باشیم.

وی با بیان اینکه قرآن شریف به عنوان معجزه الهی بزرگترین نسخه شفابخش بشریت و رهایی بخش انسان ها از منجلاب، کج روی‌ها و انحرافات فکری و اخلاقی است ادامه داد: این مسابقات کمک زیادی به ترویج معارف قرآنی در سطح جامعه خواهد کرد و فرصت بسیار خوبی برای بهره گیری بیشتر از آموزه‌های الهی است.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه باید جوانان را بر اساس مفاهیم قرآنی تربیت کرد و نباید اجازه داد غربی ها فرمان و نسخه چگونه تربیت کردن بدهند افزود: اگر ما به تعالیم قرآنی تمسک جوییم مشکلات و آسیب‌های اجتماعی جامعه ما برطرف می‌شود.

خاموشی بیان کرد: همه ما باید تلاش کنیم نسل‌های آینده را بر اساس آموزه‌های قرآنی تربیت کنیم.

وی گفت: استقبال جوانان و نوجوانان از مسابقات قرآنی نشان دهنده اقبال آینده سازان کشور به درک مفاهیم قرآن و عمل به دستورات اخلاقی و تربیتی این کتاب آسمانی است.



کلمات کلیدی


captcha