آغاز به کار بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران در گروه زر
تاریخ: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: 13:03:51


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/41c5ec36f7dc7b01503f80d11534264c.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1292629eb417d32d4d06d37c9972b3df.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/84b2488ef7bbd87ff45490e86203b529.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1536577c8e30474f10938e6c16a741e9.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/e0d561a803d2b19db9d1d21a2d5e4cfa.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/a0456bb9971b4c4fb889d0cbea5300fc.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f76759aa7d5af412a42d2cf2a058bdbd.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4c5764165ae2c63edddad6a3475716ab.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/137aef71b8b778dc22a251150d191e07.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ca7159130a9f46d77b2d721a834a4616.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/bbb17b00fae428c0c85fa5a1ae1a2051.gif

logo-samandehi


کد خبر : 65122 || تاریخ : ۱۴۰۰/۱۲/۰۴ ۲۳:۵۳                 صنایع غذایی

آغاز به کار بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران در گروه زر


بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با حضور دانشگاهیان،صنعتگران و متخصصین صنایع غذایی کشور به صورت حضوری ومجازی برگزار شد.


آغاز به کار بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران در گروه زر

به گزارش جامعه ایده آل ؛براساس این گزارش در آئین افتتاحیه این کنگره دکتر مهدی امینی، دبیر کنگره و عضو هیئت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر،دکتر محمد حسین عزیزی،رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس ستاد کنگره و همچنین دکتر زهرا عبداللهی،مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به ایراد سخنرانی پرداختند

دکتر مهدی امینی دبیر بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران و عضو هیئت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در آئین افتتاحیه این مراسم به ویژگی خاص و ممتاز این رویداد نسبت به کنگره های قبل پرداخت و گفت: مشارکت گروه صنعتی و پژوهشی زر و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در برگزاری این کنگره باعث شد تبادل خوبی بین صنعتگران و دانشگاهیان اتفاق بیافتد.

در ادامه دکتر محمدحسین عزیزی، رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس ستاد کنگره  با اشاره به شرایط خاص و پاندمیک کرونا گفت: کنگره امسال در دو بخش حضوری و مجازی برگزار گردیده است که متخصصان  بتوانند از همه ظرفیت ها موجود استفاده کرد و از کنگره بهره ببرند.

دکتر زهرا عبدالهی نیز به برنامه های اداره تغذیه وزارت بهداشت و همکاری با صنایع غذایی در بهبود کیفیت محصولات غذایی اشاره کرد و گفت: این اداره کل درصدد است تا با همکاری صنایع غذایی کشور بتواند نسبت به اصلاح  ذائقه جامعه و کم کردن نمک، قند و چربی در محصولات غذایی اقدام کند.

گفتنی است بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ چهارم و پنجم اسفند در شهرک صنعتی زرماکارون  در حال برگزاری است.



کلمات کلیدی


captcha