راهنمای سیستم های کنترلی برای نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها تدوین می شود
تاریخ: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: 16:16:12


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/41c5ec36f7dc7b01503f80d11534264c.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1292629eb417d32d4d06d37c9972b3df.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/84b2488ef7bbd87ff45490e86203b529.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1536577c8e30474f10938e6c16a741e9.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/e0d561a803d2b19db9d1d21a2d5e4cfa.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/a0456bb9971b4c4fb889d0cbea5300fc.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f76759aa7d5af412a42d2cf2a058bdbd.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4c5764165ae2c63edddad6a3475716ab.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/137aef71b8b778dc22a251150d191e07.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ca7159130a9f46d77b2d721a834a4616.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/bbb17b00fae428c0c85fa5a1ae1a2051.gif

logo-samandehi


کد خبر : 36771 || تاریخ : ۱۳۹۷/۰۹/۱۴ ۱۸:۱۱                 صنعت،معدن، تجارت

راهنمای سیستم های کنترلی برای نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها تدوین می شود


ایرانیان_در اجلاسیه خوراک و فرآورده های کشاورزی که امروز در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، تدوین استاندارد اصول و راهنمای سیستم های ملی کنترل مواد غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


راهنمای سیستم های کنترلی برای نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها تدوین می شود

به گزارش شبکه خبری ایرانیان ،غلامرضا امینی، مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال، هدف از تدوین این استاندارد را حمایت بیش از پیش از سلامت مصرف کنندگان و حصول اطمینان از تجارت مواد غذایی دانست و گفت: این استاندارد راهنمای کاربردی برای کمک بر نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها در طراحی، ایجاد، اجرا، ارزیابی و بهبود سیستم ملی کنترل مواد غذایی است.

وی افزود: این استاندارد راهنمایی برای مراجع کنترلی در مواد غذایی تولید داخل، فرآوری، بسته بندی، انبارش، حمل و نقل و تجارت مواد غذایی است.

امینی در ادامه اظهار داشت: با توجه به آنکه حجم زیادی از مواد غذایی تولید کشور به بازارهای جهانی صادر می شود، طراحی مناسب برای سیستم های کنترل مواد غذایی برای حضور پایدار و توسعه صادرات غیرنفتی ضروری است.

وی تاکید کرد: این استاندارد برای سازمانها، نهادها و بنگاههایی که بطور مستقیم در زنجیره مواد غذایی فعالیت دارند و همچنین تامین کنندگان ماشین آلات و تجهیزات مواد پاکیزه سازی، به سازی، بسته بندی و سایر مواردی که با مواد غذایی در تماس است نیز کاربرد دارد.

در این اجلاسیه که به دبیری هنگامه یوسف زاده، معاون دفتر نظارت براجراي استاندارد صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و حلال برگزار شد، هدایت حسینی، رییس انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وحید مفید، مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو، نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت از محیط زیست، کانون انجمن صنایع غذایی ایران، بخش خصوصی و کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران حضور داشتند.



کلمات کلیدی


captcha