برگزاری کارگاه طب ایرانی زیتون با موضوع آشنایی با "خواص بعضی خوراکیها"
تاریخ: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: 06:45:15


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/41c5ec36f7dc7b01503f80d11534264c.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1292629eb417d32d4d06d37c9972b3df.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/84b2488ef7bbd87ff45490e86203b529.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1536577c8e30474f10938e6c16a741e9.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/e0d561a803d2b19db9d1d21a2d5e4cfa.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/a0456bb9971b4c4fb889d0cbea5300fc.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f76759aa7d5af412a42d2cf2a058bdbd.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4c5764165ae2c63edddad6a3475716ab.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/137aef71b8b778dc22a251150d191e07.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ca7159130a9f46d77b2d721a834a4616.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/bbb17b00fae428c0c85fa5a1ae1a2051.gif

logo-samandehi


کد خبر : 36660 || تاریخ : ۱۳۹۷/۰۹/۱۱ ۲۰:۰۱                 صنایع غذایی

برگزاری کارگاه طب ایرانی زیتون با موضوع آشنایی با "خواص بعضی خوراکیها"


ایرانیان_کارگاه طب ایرانی زیتون با موضوع آشنایی با "خواص بعضی خوراکیها" در خانه فرهنگ نوردانش برگزار شد .


برگزاری کارگاه طب ایرانی زیتون با موضوع آشنایی با "خواص بعضی خوراکیها"

به گزارش شبکه خبری ایرانیان به نقل از روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 21 ، کارگاه طب ایرانی زیتون سه شنبه 6 آذر 97  از ساعت 10 صبح توسط خانم سپیده اسدی و با حضور اعضای کانون و شهروندان محله شهرک آزادی در خصوص "خواص بعضی خوراکیها"برگزار شد.

سپیده اسدی کارشناس برنامه ابتدا در این زمینه گفت: هر فصلی، خوراکی مخصوص به خود دارد و این امر حاکی از آن است که با تغییر آب و هوا همان طور که خلق‌وخوی ما تغییر می‌کند، درون بدن هم از این امر مستثنی نیست. تغییراتی در کارایی سیستم گوارشی ما رخ می‌دهد که مصرف بعضی غذاها را مثلاً در تابستان کمتر می‌توانیم تحمل کنیم. در زمستان حرارت بدن میل به درون دارد همین طور مزاج شب و روز متفاوت است.

برای سالم بودن باید با اصول خوردن غذاها آشنا شویم. به عنوان مثال: تره گرم و خشک است. باز کننده، لطیف کننده ی انسداد کبد و طحال و برطرف کننده ی قولنج است و افراط در مصرف آن باعث سوختن خون می شود. نعنا گرم و خشک است. رطوبت اضافی بدن را می‌گیرد. شاد کننده و باعث تقویت قلب است. تهوع و استفراغ را بند می‌آورد. اشتها آور است. مصلح آن سرکه، ترشی و لبنیات است. شوید گرم و خشک است. تحلیل برنده، باز کننده‌ی انسدادها و هضم کننده است و خاصیت ضد سم دارد. تسکین دهنده ی دل پیچه ها و دل دردهای سرد است. ادرآور، و چربی خون را پایین می‌آورد. ریواس سرد و خشک و شادی آور است. تقویت کننده‌ی معده و کبد گرم است. بالا برنده‌ی اشتها برای بچه های بی اشتهاست. از دمل زدن جلوگیری می‌کند. مصلح آن عسل و انیسون است. درمان استفراغ صفرایی است. باعث تصفیه خون میشود. ترخون گرم و خشک است و معده ی سرد را تقویت و اشتها را زیاد می‌کند. ترخون خشک کننده ی رطوبت ها و خوشبو کننده ی دهان است. ریحان گرم و خشک است. مدر، و برای تقویت معده مفید است. کنگر گرم و خشک و ادرار آور است. کلیه ها را گرم و بوی عرق را زیاد می‌کند. کرفس گرم و خشک، باد شکن، معرق و ادرار آور و خوشبوکننده ی دهان است.

خوردن کرفس برای درمان آرتروز بسیار مفید است. کلم سرد و تر است. خواب را زیاد می‌‌کند و نفاخ است. شلغم گرم و تر و نرم کننده ی ریه هاست و نفخ را زیاد و کلیه را گرم می‌کند. مصلح آن نمک می باشد. کدو، سرد و مرطوب کننده و ادرار آور است. درمان یرقان است. ارزش غذایی کمی دارد. زود از دستگاه هاضمه عبور می‌کند. اشتها را کم نموده و برای گرم مزاج ها مفید است. کمی نفخ و قولنج می‌آورد و در مجموع غذای مفیدی است. در نهایت برنامه با پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان و پذیرایی از حاضرین به اتمام رسید.

علاقه مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 44531777 واحد آموزش خانه فرهنگ نوردانش تماس بگیرند .



کلمات کلیدی


captcha