برگزاري ایران فودکس ۲۰۱۸ با هدف تغذيه سلامت محور
تاریخ: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: 06:54:11


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/41c5ec36f7dc7b01503f80d11534264c.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1292629eb417d32d4d06d37c9972b3df.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/84b2488ef7bbd87ff45490e86203b529.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1536577c8e30474f10938e6c16a741e9.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/e0d561a803d2b19db9d1d21a2d5e4cfa.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/a0456bb9971b4c4fb889d0cbea5300fc.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f76759aa7d5af412a42d2cf2a058bdbd.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4c5764165ae2c63edddad6a3475716ab.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/137aef71b8b778dc22a251150d191e07.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ca7159130a9f46d77b2d721a834a4616.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/bbb17b00fae428c0c85fa5a1ae1a2051.gif

logo-samandehi


کد خبر : 34694 || تاریخ : ۱۳۹۷/۰۶/۱۵ ۱۹:۲۵                 صنایع غذایی

توکلیان مدیر برگزاری نمایشگاه ایران فودکس ۲۰۱۸ خبر داد:

برگزاري ایران فودکس ۲۰۱۸ با هدف تغذيه سلامت محور


ایرانیان_توکلیان مدیر برگزاری نمایشگاه ایران فودکس ۲۰۱۸ گفت: نمایشگاه فودکس برای اولین بار است که در ایران برگزار می شود و طرح اولیه آن از کشور ژاپن گرفته شده است


برگزاري ایران فودکس ۲۰۱۸ با هدف تغذيه سلامت محور

خانم توکلیان مدیر برگزاری نمایشگاه ایران فودکس ۲۰۱۸ در گفتگو با خبرنگار ما گفت:  فودکس ۲۰۱۸ با دیگر نمایشگاه‌های صنایع غذایی تفاوت دارد زیرا با محوریت  تهيه غذاي سلامت محور برگزار می شود
وي افزود:  تلاش می‌کنیم با فرهنگ سازی و آموزش صنایع غذایی و رستوران ها غذای سالم و ارگانیک را به مردم معرفی کنیم
توکلیان تاکید کرد:  معرفی غذای سالم در این نمایشگاه به مردم ایده ای است که برای آن تلاش می کنیم و محصولات کشاورزی و مواد غذایی که در کشور تولید می شود رستوران‌ها و کترینگ ها مورد استفاده قرار میگیرد نحوه آماده شدن و طبخ غذا در این نمایشگاه معرفی می‌شود
وي افزود: کلیه ظروف ، ملزومات مواد غذایی ، سرآشپزهای رستوران‌ها و ....در نمایشگاه شرکت دارند و در نمایشگاه نحوه آماده سازی و تهیه مواد غذایی سالم در معرض دید عموم قرار می‌گیرد
توکلیان تأکید کرد: در اين رويداد مجموعه فعالان زنجیره تهیه غذای سالم در نمایشگاه فودکس ۲۰۱۸ در کنار هم قرار میگیرند و  این نمایشگاه هیچ سنخیتی با دیگر نمایشگاه‌های اگروفود ندارد اما ممکن است در وجوهی مشترک باشیم ولي تداخلی با نمایشگاه‌های صنایع غذایی نداریم
وی در پایان گفت: این نمایشگاه اولین بار است که در ایران برگزار می شود و استقبال خوبی هم از آن صورت گرفته است و با وجود آنکه شرایط اقتصادی کشور مناسب نیست اما به نظر می رسد استقبال خوبی از سوی فعالان صنایع غذایی و همچنین شهروندان از این نمایشگاه صورت بگیرد و امیدواریم در دوره های بعدی نمایشگاه به صورت بین المللی برگزار شودزيرا در کنار این نمایشگاه جشنواره های جانبی غذاهای دریایی و غذاهای سنتی ایرانی برگزار می شود که با حضور سرآشپزان و بهترین برندهای صنایع غذایی ایران در این نمایشگاه حضور دارند

صنایع غذایی از پیچیده‌ترین ارکان سلامت هستند
همچنين دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انجمن تغذیه ایران( آتا ) در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران فودکس ۲۰۱۸ به خبرنگار ما گفت : صنایع غذایی به صورت مستقیم با سلامت مردم در ارتباط هستند و نقش اول را در تعیین سلامت مردم به عهده دارند
وی در ارتباط با رویکرد برگزاری این نمایشگاه گفت:  شرکت هایی که در این نمایشگاه حضور دارند با رویکرد سلامت محور و تهیه و طبخ غذای سالم به مردم حضور دارند و در واقع هدف از برگزاری چنین نمایشگاهی فرهنگ سازی برای سلامت محوری در تغذیه می باشد
دکتر رزاز اضافه کرد:  وظیفه اصلی دولت ها و نهادهای حاکمیتی است که بر تولید و عرضه مواد غذایی در کشورها نظارت کنند
وي افزود: مشتریان مواد غذایی از پروسه روند تولید غذا اطلاع و آگاهی چندانی ندارند و این از وظایف نهادهای ناظر در تولید مواد غذایی است  اما از آنجایی که در کشور ما این حوزه مغفول مانده است و  NGO)) ها و انجمن‌های سلامت محور وظیفه دارند تا با فرهنگ سازی و آشنایی تولید کنندگان و عرضه کنندگان را با  غذاهای سلامت محور و تغذیه سالم در کشور آشنا كنند.
وي در پايان گفت: به نظر می‌رسد با توجه به جاذبه صنایع غذاییف  از نمایشگاه استقبال مناسبی صورت گیرد زیرا در این نمایشگاه استفاده مناسب از ادویه جات ، نمک و شکر در تهیه و طبخ غذا به بازید کنندگان آموزش داده می شود تا بتوانیم با آشنایی مردم شاهد کاهش بیماری هایی مانند دیابت ، فشار خون، چربي  و غیره در کشور باشیم.

 



کلمات کلیدی


captcha