برگزاری پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزارو تجهیزات مهندسی در شهرآفتاب/ توسعه بازار داخلی و نگاه استراتژیک به بازارهای منطقه ای و صادرات محصولات تولیدی ایران
تاریخ: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: 09:15:31


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/41c5ec36f7dc7b01503f80d11534264c.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1292629eb417d32d4d06d37c9972b3df.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/84b2488ef7bbd87ff45490e86203b529.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1536577c8e30474f10938e6c16a741e9.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/e0d561a803d2b19db9d1d21a2d5e4cfa.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/a0456bb9971b4c4fb889d0cbea5300fc.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f76759aa7d5af412a42d2cf2a058bdbd.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4c5764165ae2c63edddad6a3475716ab.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/137aef71b8b778dc22a251150d191e07.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ca7159130a9f46d77b2d721a834a4616.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/bbb17b00fae428c0c85fa5a1ae1a2051.gif

logo-samandehi


کد خبر : 33345 || تاریخ : ۱۳۹۷/۰۴/۱۲ ۱۹:۲۲                 صنعت،معدن، تجارت

برگزاری پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزارو تجهیزات مهندسی در شهرآفتاب/ توسعه بازار داخلی و نگاه استراتژیک به بازارهای منطقه ای و صادرات محصولات تولیدی ایران


ایرانیان_مدیرعامل نمایشگاه شهرآفتاب با بیان اینکه صنعت نمایشگاهی، آسان‌ترین، کم هزینه‌ترین و بهترین فرصت است تا فعالان صنایع مختلف در داخل و عرصه بین‌المللی در یک زمان محدود با یکدیگر تعامل و ملاقات کنند اظهار کرد: صنعت نمایشگاهی فرصتی برای گفت‌و گوی رو در رو در سطح داخلی و خارجی است که می‌تواند فرصت‌های بی‌شماری را پیش روی تولید و صادرات کشور قرار دهد.


برگزاری پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزارو تجهیزات مهندسی در شهرآفتاب/ توسعه بازار داخلی و نگاه استراتژیک به بازارهای منطقه ای و صادرات محصولات تولیدی ایران

 نشست خبری «پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزار و تجهیزات مهندسی (ایران پنکس)» صبح امروزسه شنبه ۱۲ تیر ماه 1397 با حضور«دکتر محمدرئوف قادری» مدیرعامل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب، «مجید اکبری» مجری برگزاری پنجمین نمایشگاه نوشت افزار و تجهیزات مهندسی، «موسی فرزانیان» رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی و اصحاب رسانه در سالن جلسات ساختمان یادمان نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب برگزارشد.

به گزارش شبکه خبری ایرانیان ،دکتر محمد رئوف قادری مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب اظهارداشت: پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزار و تجهیزات مهندسی (ایران پنکس) از ۱۲ تا ۱۵ تیر ماه سال جاری درمجموعه شهر آفتاب برگزار و علاقمندان می توانند از ساعت ۱۰ تا ۱۸ از این نمایشگاه بازدید کنند.

رئوف قادری تصریح کرد: دوره های اول تا سوم این نمایشگاه در مجموعه نمایشگاهی سئول برگزار شده؛ اما در دوره های 4 و 5 مجموعه نمایشگاهی شهرآفتاب میزبان این نمایشگاه بوده است و بیشتر افراد با عادت های اشتباه فرهنگی به انتخاب محصولات خارجی روی می آورند در حالی که در کشور محصولات با کیفیتی تولید می شود و با برگزاری نمایشگاه ها می توان این تولیدات مرغوب را به شهروندان و فعالان اقتصادی معرفی کرد.

وی خاطرنشان کرد: با برگزاری پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزار و تجهیزات مهندسی (ایران پنکس) سعی داریم تا ظرفیت های بالقوه این بخش را به فعالان و مصرف کنندگان نشان دهیم. در واقع این نمایشگاه موجب می شود تا بازار فروش این محصولات با توجه به شرایط کنونی اقتصاد افزایش یابد.

مدیرعامل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب با اشاره به سیاست های حمایتی دولت از تولید داخلی و تحقق شعار سال، گفت: با توجه به تعیین شعار سال ۹۷ توسط توسط رهبری مبنی بر حمایت از تولید داخلی و همچنین سیاست های حمایتی ابلاغی دولت امیدوارم استفاده از محصولات با کیفیت تولید داخل تبدیل به یک فرهنگ با ثبات در کشور شود.

رئوف قادری مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های شهر آفتاب با اشاره به اهمیت نمایشگاه‌ها در توسعه اقتصادی کشور گفت:‌12 سال پیش برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ در محلی به غیر از نمایشگاه بین‌المللی آغاز شد و در نهایت نتیجه تلاش‌ها منجر به آن شد که مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب اکنون، محل برگزاری بسیاری از نمایشگاه‌های تخصصی و بین‌المللی است.

او با بیان اینکه صنعت نمایشگاهی، آسان‌ترین، کم هزینه‌ترین و بهترین فرصت است تا فعالان صنایع مختلف در داخل و عرصه بین‌المللی در یک زمان محدود با یکدیگر تعامل و ملاقات کنند اظهار کرد: صنعت نمایشگاهی فرصتی برای گفت‌و گوی رو در رو در سطح داخلی و خارجی است که می‌تواند فرصت‌های بی‌شماری را پیش روی تولید و صادرات کشور قرار دهد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های شهر آفتاب عنوان کرد: تحلیلگران اقتصادی معتقدند اگر از تمام ظرفیت‌های این صنعت استفاده شود، صنعت نمایشگاهی می‌تواند بیش از 10 درصد در تولید ناخالص داخلی اثر‌گذار باشد. و صنایع تولیدی، گردشگری و توزیعی می‌توانند استفاده مناسبی از ظرفیت نمایشگاهی کشور داشته باشند.

قادری با بیان اینکه تا کنون در کشور ما نگاه مناسبی به این صنعت وجود نداشته است، اظهار کرد: شهرداری تهران مسئولیت ایجاد این نمایشگاه را بر عهده گرفت و اکنون این ظرفیت عظیم ایجاد شده، تلاش می‌کند تا فرصت‌های بهتری را پیش روی فعالان اقتصادی قرار دهند.

او از توافق بین دولت و شهرداری برای ««««انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب به شهر آفتاب »»» خبر داد و افزود:‌ در شهر نمایشگاهی هتل‌ها، مراکز و سالن‌های مخصوص همایش‌های بین‌المللی و مراکزی تفریحی و رفاهی مستقر هستند و با ایجاد این شهر نمایشگاهی نمایشگاه شهر آفتاب بزرگ‌ترین نمایشگاه خاورمیانه خواهد بود که می‌تواند محل برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی بزرگ باشد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های شهر آفتاب استراتژی دیگر برای رونق نمایشگاه شهر آفتاب را ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در جنوب شهر تهران اعلام کرد و افزود: مناطق ویژه اقتصادی و آزاد تجاری مناطقی هستند که موجب تسهیل فعالیت فعالان اقتصادی می‌شوند و ایجاد این منطقه در جنوب تهران با استفاده از ظرفیت فرودگاه امام می‌تواند ظرفیت‌‌های بالقوه صنعت نمایشگاهی را فعال کند.

موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی نیزدرادامه این نشست خبری اظهارداشت: پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزار و تجهیزات مهندسی (ایران پنکس) درفضایی به مساحت 4 هزار مترمربع برگزار شده است.

رئیس اتحادیه نوشت افزار ولوازم مهندسی عنوان داشت: درپنجمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزارو تجهیزات مهندسی (ایران پنکس) ۷۰ شرکت و تولیدکننده داخلی و 3 نماینده از کشورهای ترکیه، چین و هند شرکت کرده اند.

وی ادامه داد: در4 سال اخیرسهم تولیدکنندگان داخلی در تولید نوشت افزار و لوازم مهندسی افزایش یافته و بزرگترین مشکل این صنف واردات مواد اولیه می باشد و با توجه به اینکه اغلب مواد اولیه این صنعت از خارج از کشور وارد می شود بنابراین در این زمینه نیازمند حمایت جدی و اقدام عملی دولت هستیم.

فرزانیان در پایان گفت: در حال حاضر ۶۰ درصد محصولات این صنف از خارج از کشور وارد می شود.

مجید اکبری مجری برگزاری پنجمین نمایشگاه نوشت افزار و تجهیزات مهندسی نیز در ادامه این نشست خبری اظهارداشت: حمایت همه جانبه انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزارکشور مجمع واردکنندگان نوشت افزار و اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی تهران، پله صعود موفقیت های چند جانبه دراین نمایشگاه می باشد.

مجری برگزاری پنجمین نمایشگاه نوشت افزار و تجهیزات مهندسی ابرازداشت: درپنجمین نمایشگاه نوشت افزار و تجهیزات مهندسی نمایشگاه آخرین توانمندی ها و فناوری های پیشرفته درصنعت نوشت افزارارائه می شود و همچنین زمینه توسعه بازار داخلی و نگاه استراتژیک به بازارهای منطقه ای و صادرات محصولات تولیدی ایران با کیفیت و استاندارد های بین الملل فراهم می شود.

 وی درپایان سخنان خود گفت: ارائه تکنولوژی و فناوری های نوین این صنعت از اهداف برگزاری پنجمین نمایشگاه نوشت افزار و تجهیزات مهندسی نمایشگاه است و ایجاد گسترش و همکاری مشترک در سطح بین الملل و انتقال دانش و تکنولوژی صنعت نوشت افزار از دیگر مزیت های برگزاری نمایشگاه نوشت افزار و لوازم مهندسی است، ازاینرو با تولیدات مشترک شرکت های داخلی و خارجی در جهت بالا بردن سطح کیفی و کمی محصولات گام برداشته می شود.

در ادامه این نشست مهرداد عالی پور رئیس کمیسیون نوشت افزار مجمع عالی واردات اظهار کرد: یکی از اتفاق‌های ارزشمند پنجمین نمایشگاه نوشت‌افزار این است که با همدلی انجمن‌ها و اتحادیه‌های مرتبط نمایشگاه پیش‌رو برگزار می‌شود تا بتواند در فضایی از اقتصاد که قیمت‌ها دستخوش تغییرهای روزانه است، فرصت ادامه تولید را برای تولیدکنندگان فراهم کند.

عالی پور عنوان کرد: واردکنندگان شناسنامه‌دار خود را مقید به حمایت از تولیدات داخلی می‌دانند و اگر ظرفیت‌های داخلی را مناسب بدانند از واردات آن کالاها خود‌داری می‌کنند.

رئیس کمیسیون نوشت‌افزار مجمع عالی واردات در پاسخ به پرسش پانا در باره برآورد خود از تعرفه واردات نرم‌افزار به کشور عنوان کرد: اگر تعرفه و ارزش کالا در کنار هم ارزیابی شوند هم تولید داخل می‌تواند به‌خوبی حمایت شود و هم نیازهای بازار داخلی تأمین شود.

او تعرفه واردات نرم افزار را از 10 تا 50 درصد بسته به نوع کالا اعلام کرد و افزود: تجربه کشورهای بزرگ دنیا مانند سنگاپور و دوبی نشان می‌دهد کاهش تعرفه در کنار اظهار‌واقعی کالا می‌تواند به نفع تولید داخلی باشد.

در ادامه این نشست صنعت‌کار رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم التحریر در پاسخ به پرسش پانا درباره برندسازی در صنعت نوشت‌افزار کشور اظهار کرد:‌ متاسفانه به دلیل مشکلاتی که در تولید داخلی وجود دارد کار برندسازی تولیدات داخلی با روند مناسبی همراه نیست و می‌توان گفت حمایت از تولیدات داخلی تنها درحد یک شعار باقی مانده است.

 



کلمات کلیدی


captcha