ایران شگفتانه‌هایی در جنگ خواهد داشت
تاریخ: ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ ساعت: 15:16:35


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ecb6c576ddd3b2b22f4145d19f597d64.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 109073 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۱/۰۱ ۰۱:۱۰                 دفاعی امنیتی

جنگ رمضان/ سردار قاآنی:

ایران شگفتانه‌هایی در جنگ خواهد داشت


فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: جبهه حق هر روز توانمندتر و مقتدرتر خواهد شد و ایران شگفتانه‌هایی در جنگ با رژیم صهیونیستی و آمریکا خواهد داشت.


 ایران شگفتانه‌هایی در جنگ خواهد داشت

به گزارش جامعه ایده آل؛ سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، خطاب به فرماندهان و رهبران جبهه مقاومت و رزمندگان این پیام را صادر کرده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرماندهان و رهبران جبهه مقاومت و رزمندگان بدون مرز انقلاب اسلامی

سلام علیکم

عید سعید فطر عید بندگی و عبودیت و عید مقبولیت بعد از یک ماه حضور در ضیافت الهی بر شما مبارک باشد.

اقدامات مجدانه و مجاهدانه و توام با اخلاص شما عزیزان در مبارزه با آمریکای جنایتکار و رژیم کودک کش صهیونی، تحسین همگان را برانگیخته وموجب مسرت مومنین و آزادیخواهان جهان و خشم و حیرت و وحشت دشمنان گردید.

امروز بر همگان عیان است که جبهه مقاومت ظرفیت‌های بسیار ارزشمندی دارند که به صورت مستقل و با تصمیم و تدبیر حکیمانه خود وارد جنگ با آمریکای جنایتکار و رژیم کودک‌کش صهیونیستی و دفاع از جمهوری اسلامی ایران شده است و عملیات‌های بسیار تاثیرگذاری تاکنون داشته و شگفتانه‌هایی هم خواهند داشت.

️وحدت ساحات که با همت و تلاش شما عزیزان شکل گرفت نقطه قوت امت اسلامی و کابوس وحشت استکبار جهانی و صهیونیزم بین‌الملل و به زودی شاهد تخلص امت اسلامی از فتنه صهیونی آمریکایی با دستان پرتوان شما خواهد بود.

اینجانب بخاطر این اقتدار و اراده و توانمندی‌های بزرگ و وجود فرزندان با غیرت، مبارز و مجاهد امت اسلامی جبین بر خاک نهاده و خداوند را شاکرم.

دست شما مجاهدان و مبارزان امت اسلامی را می‌بوسم و از تک تک شما تشکر می‌کنم و عرضه می‌دارم گرچه امروز امام الشهدای مقاومت در بین ما نیستند ولی اندیشه انقلاب اسلامی و خمینی کبیر و خامنه‌ای شهید با علمداری شخصیت مجاهد حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای با صلابت و اقتدار استمرار خواهد یافت.

مطمئن باشید جبهه حق هر روز توانمندتر و مقتدرتر خواهد شد و شهادت فرماندهان و رهبران این جبهه موجب رویش جدید و دمیدن خون تازه در کالبد آنها شده و به برکت خون شهدا این جبهه قوی‌تر و قدرتمندتر از قبل به مبارزه با دشمنان اسلام و بشریت ادامه داده و به‌زودی شاهد شکست مفتضحانه آنها خواهیم بود.

برادر شما

اسماعیل قاآنی

۳۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷

 



کلمات کلیدی


captcha