به گزارش جامعه ایده آل به نقل از مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ) به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان همدان؛ محمد ایزدی در مراسم افتتاحیه آزمایشگاه مرکزی این استان، افزود: قبل از ورود گندم به سیلوهای ذخیرهسازی، نمونهبرداری و آزمایش صورت میگیرد؛ قبل از ورود گندم به کارخانجات آردسازی با نظر آزمایشگاه، استحصال آرد انجام می شود؛ در فرآیند تولید و توزیع آرد، نقش آزمایشگاه پٌررنگ است و حتی پس از توزیع آرد در سطح نانواییها نیز نمونهبرداریهای لازم توسط آزمایشگاه انجام میشود. وی با اعلام اینکه در جریان خرید گندم در سالجاری ۲۳ هزار و ۲۰۰ نمونه از انواع گندم در ادارات کل غله استانها و ۲ هزار نمونه نیز در مرکز پژوهشهای غلات مورد بررسی قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: نسبت به اعلام نتایج بررسیهای به عمل آمده برای تصمیمگیری و ارتقای بذرهای تولیدی به وزارت جهاد کشاورزی اقدام شد.
رضا بهراملو، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز در این مراسم، دستیابی به امنیت پایدار غذایی را مستلزم نگاه ویژه به کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی دانست و گفت: با توجه به خلاء وجود آزمایشگاه مجهز در استان، احداث آزمایشگاه مرکزی اداره کل غله، فرصتی برای حضور و همکاری کارشناسان مربوطه و امکانی برای پیشرفت در تولید بذرهای کیفی است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان نیز در مراسم مذکور با اعلام اینکه آزمایشگاه مرکزی این اداره کل با حمایت شرکت بازرگانی دولتی ایران و مساعدت مرکز پژوهشهای غلات، تجهیز و بازسازی شده است، گفت: این آزمایشگاه، قطعاً در تأمین سلامت مردم نقش بهسزایی ایفا خواهد کرد.
سید حسین خوانساری از نمونهبرداری و بررسی ۸۸ هزار محموله گندم ورودی به مراکز خرید استان همدان در سال جاری توسط کارشناسان آزمایشگاه این اداره کل خبر داد و افزود: حضور و کنترل کیفی محصولات در این آزمایشگاه، منجر به ذخیرهسازی و تولید محصولات باکیفیت و سلامتمحور خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه بررسی و رصد مستمر و منظم کالاهای ذخیره شده در انبارها و سیلوها از جمله گندم، برنج، شکر و روغن خام در آزمایشگاه مرکزی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان همدان، خاطرنشان کرد: محصول تولیدی در کارخانجات آردسازی و نان حاصل از آن، نقش مهمی در تأمین سلامت غذایی آحاد جامعه دارد.