چهارمین شب شعر ملی و بین‌المللی مقاومت برگزار شد
تاریخ: ۲۰ تیر ۱۴۰۵ ساعت: 11:30:53


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7cf81744edf3f5b63dd67fc77468ea.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3646c55b29baf5104c73afecf04527e8.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 107230 || تاریخ : ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۱۴:۲۳                 ادبیات و نشر

چهارمین شب شعر ملی و بین‌المللی مقاومت برگزار شد


آیین چهارمین شب شعر ملی و بین‌المللی مقاومت به همت سازمان بسیج هنرمندان تهران و موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در تالار خلیج فارس این موزه برگزار شد.


چهارمین شب شعر ملی و بین‌المللی مقاومت برگزار شد

به گزارش جامعه ایده آل؛آیین چهارمین شب شعر ملی و بین‌المللی مقاومت به همت سازمان بسیج هنرمندان سپاه محمد رسول الله صل علیه وآله تهران بزرگ و با همکاری موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس همزمان به دهه مقاومت و با حضور جمعی از اساتید و شعرای حوزه مقاومت و پایداری همچون محمود اکرامی‌فر، راضیه مظفری، کاظم رستمی، میثم یوسفی، سید حبیب نظاری، سید وحید سمنانی و.... در تالار خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع برگزار شد.

محمد حسين معروف رئيس سازمان بسیج هنرمندان تهران بزرگ در این مراسم ضمن تجلیل از حضور هنرمندان در این آیین و رویداد با هنران اظهار داشت: این آیین دقیقا از اولین سالگرد شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اجرا شد و در سه دوره پیاپی ادامه داشت تا اینکه بعد از دو سال وقفه بعد دوباره راه اندازی شد.
وی افزود: رویداد باهنران هم تا کنون در دو دوره در دانشگاه سوره و گالری فکه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد که این رویداد امروز عصر در همین مجموعه پایان یافت و افتخار داریم در این آیین با حضور هنرمندان از طیف‌های مختلف یاد شهید سلیمانی و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه و مقاومت را گرامی بداریم.
معروف افزود: بنا بر این داریم تا اگر عمری باقی بود در سال‌های آینده برنامه‌های هنری این حوزه را پر قدرت‌تر و پر شورتر با حضور اقشار مختلف هنرمندان برگزار کنیم.
در این مراسم شعرا اشعار خود را که در حوزه مقاومت و فرهنگ ایثار و شهادت بود قرائت کردند و در پایان مراسم از برخی از اساتید شعر، هنرمندان رشته تئاتر و گروهی از نقاشان حاضر در رویداد باهنران تجلیل به عمل آمد.
همچنین در حاشیه این مراسم از خواننده ارزشی آقای مجتبی الله وردی ( مجال) به دلیل تولید آثار متنوع در حوزه مقاومت و جهاد تبیین تقدیر شد.



کلمات کلیدی


captcha