به دنبال ابلاغ سیاست‌های ارتقای بهره‌وری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد؛

استمرار طرح توسعه ناوگان هواپیمایی آسمان/ عملیاتی‌شدن ۳ هواپیمای زمین‌گیر در ۱۰۰ روز

به دنبال ابلاغ سیاست‌های ارتقای بهره‌وری، بازدید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شرکت هواپیمایی آسمان و تأکید بر لزوم ارتقای ظرفیت‌های موجود در این مجموعه، در ۱۰۰ روز اخیر سومین هواپیمای این مجموعه عملیاتی و به ناوگان پروازی این شرکت اضافه شد.


به گزارش جامعه ایده آل به نقل از مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ بعد از انجام بازرسی‌های سنگین و تأمین دو دستگاه موتور، در سال جاری عملیاتی شد.
 
این پروژه با تلاش شبانه‌روزی متخصصان و جوانان فنی‌ومهندسی شرکت هواپیمایی آسمان ‌با هدف افزایش تعداد صندلی پروازی انجام و بخشی از برنامه‌ مدیرعامل آسمان در راستای توسعه شرکت است.
 
ا‌نجام تعداد زیادی از امریه‌های اجباری و همچنین بازرسی‌های سنگین در قسمت کابین، از نکات قابل توجه این بازرسی است.
 
این هواپیمای بوئینگ پس از انجام پرواز آزمایشی و اطمینان از بازرسی‌های انجام شده، به خطوط پروازی پیوست و روزانه حداقل ۸ پرواز به صورت رفت و برگشت انجام می‌دهد.
 
پیش از این و در دو ماه گذشته، با تأمین موتور، یک فروند فوکر ۱۰۰ و یک بوئینگ دیگر نیز به خطوط پروازی شرکت هواپیمایی آسمان پیوسته بود.

 


کد خبر : 74527 || تاریخ : ۱۴۰۲/۰۱/۱۵ || دسته بندی : تعاون ،کار و رفاه اجتماعی