آیین کلنگ‌زنی شهرک پرتودهی کوثر برگزار شد/ دکتر خاموشی: دانش‌بنیان به اقتصاد مولد ایران اسلامی کمک می‌کند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در حاشیه آیین کلنگ‌زنی شهرک پرتودهی کوثر گفت: دانش‌بنیان در ایران اسلامی در صنایع و شاخه‌های مختلف به اقتصاد پویا و مولد و همچنین رشد کشور کمک می‌کند.


به گزارش جامعه ایده آل به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، آیین کلنگ‌زنی شهرک پرتودهی کوثر امروز (دوشنبه 2 آبان) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و محمدهادی ایمانیه استاندار فارس در محل شهرک صنعتی بزرگ شیراز برگزار شد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت سه گزاره حفظ‌العین (حفظ اصل وقف)، افزایش منافع و اجرای نیت واقفین در این سازمان، اظهار کرد: اگر یک زمینی که زیر بار ساختمان‌سازی رفته و آپارتمان‌های متعددی دارد، می‌توانیم در راستای اجرای نیت واقف آن را اجاره بدهیم یا می‌توانیم آن را بفروشیم و از فروش آن تبدیل به احسن کنیم و از یک صنعت نوپا و دانش‌بنیان را حمایت کنیم؛ در وقف تمام درآمدها باید به نیت واقف معطوف شود؛ اصل توسعه وقف و افزون کردن بهره‌وری موقوفات است.
حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی با بیان اینکه دانش‌بنیان در ایران اسلامی در صنایع و شاخه‌های مختلف به اقتصاد پویا و مولد و همچنین رشد کشور کمک می‌کند، تصریح کرد: یکی از شاخه‌هایی که مردم ما از تولید دانش بومی‌اش دفاع کردند، دانش انرژی هسته‌ای است؛ این دانش کاملا بومی کار شده و پیش رفته است.
وی افزود: یکی از آثار انرژی هسته ای پرتودهی است که مثلا برای بیماران سرطانی در مرحله شیمی‌درمانی بسیار مفید است؛ برای تجهیزات پزشکی و محصولات دیگر، پرتودهی گاما بسیار موثری است و مانایی محصول بیشتر می‌شود و از بین رفتن آن محصول را به تاخیر می‌اندازد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه پتودهی به اقتصاد کشور و مردم کمک خواهد کرد، خاطرنشان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه افتخار دارد با همکاری سازمان انرژی هسته‌ای این مرکز (مرکز پرتودهی کوثر) را کلنگ‌زنی کرده و ظرف یک سال تمام خواهد شد.
رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در حاشیه این مراسم گفت: یکی از محورها توسعه پرتوها در سطح کشور است و با توجه به خواست اوقاف، بخش مهمی از این طرح در استان فارس اجرایی خواهد شد؛ این طرح برای موضوعات پرتودهی مواد غذایی و سایر حوزه‌ها قابل استفاده است.
اسلامی با بیان اینکه طرح توسعه گاما و پلاسما یکی دیگر از طرح‌هایی بوده که مورد استفاده قرار گرفته است و می‌توان در حوزه‌های مختلف نظیر پزشکی و کشاورزی مورد استفاده قرار بگیرد، یادآور شد: امید است سایت جامع هسته‌ای در استان فارس ایجاد شود تا با ایجاد رآکتور در زمینه فعالیت‌های آموزشی و صنعتی مورد استفاده قرار گیرد.


کد خبر : 71013 || تاریخ : ۱۴۰۱/۰۸/۰۲ || دسته بندی : اوقاف و امورخیریه