اجرای برنامه های شاد در هفته دوم نوروز

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با مشارکت ستاد گردشگری شهرداری تهران به مناسبت نوروز اقدام به اجرای ویژه برنامه های مختلف فرهنگی هنری کرده است.


به گزارش جامعه ایده آل به نقل از روابط عمومی ستاد گردشگری معاونت اجتماعی شهرداری تهران، اجرای موسیقی محلی،شادپیمایی گروه نمایش عروسک اقوام ایرانی و اجرای نمایش‌های ««آئینی و سنتی نوروز» از ویژه برنامه های است که در ایام نوروز اجرا خواهد شد
اجرای موسیقی آيینی و سنتی از دوشنبه ۸ فروردین لغایت ۱۲ فروردین در ترمینال جنوب، راهآهن، فرودگاه مهرآباد و خیابان سی تیر برگزار می شود.
همچنین برنامه شادپیمایی و اجرای نمایش های آیینی سنتی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در میدان ولیعصر، چهارراه ولیعصر،ترمینال غرب، پارک نیاوران،میدان ونک ، پارک ملت،میدان نبوت و فلکه اول تهرانپارس اجرا می شود.


کد خبر : 65969 || تاریخ : ۱۴۰۱/۰۱/۰۷ || دسته بندی : میراث فرهنگی و گردشگری