در بازدید مرتضوی و رئیس فدراسیون چوگان:

همکاری مشترک برای بهسازی و نوسازی مجموعه چوگان در منطقه۱۳

شهردار منطقه۱۳ به همراه رئیس فدراسیون چوگان، با حضور در مجموعه چوگان شهدا(قصر فیروزه)، ظرفیت‌ها و امکانات این مجموعه را بررسی کردند.


به گزارش جامعه ایده آل؛به نقل ازروابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، سید محمد رحیم مرتضوی، شهردار منطقه، به همراه اصغر ناظری، رئیس فدراسیون چوگان، از بخش‌های مختلف مجموعه چوگان و سوارکاری شهدا بازدید کردند و ظرفیت‌ها، امکانات و زیرساخت‌های موجود را مورد بررسی قرار دادند.

در این بازدید، بر اهمیت توسعه و بهسازی زیرساخت‌های ورزشی، ارتقای امکانات مجموعه و تقویت همکاری‌های مشترک برای حمایت از چوگان به‌عنوان رشته‌ای اصیل و ریشه‌دار در فرهنگ ایرانی تأکید شد.

شهردارمنطقه۱۳ همچنین در جلسه با رئیس فدراسیون چوگان ، روند توسعه و نوسازی مجموعه را مثبت ارزیابی کرد و بر ضرورت استمرار حمایت از پروژه‌های عمرانی، حفظ سرمایه‌های ملی ورزش چوگان و فراهم‌سازی زیرساخت‌های استاندارد برای میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی تأکید کرد.

اصغر ناظری، ضمن تشکر از مدیریت شهری منطقه و با ارائه گزارشی از برنامه‌های فدراسیون اظهار داشت: مجموعه چوگان و سوارکاری قصر فیروزه، به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین مجموعه تخصصی چوگان و سوارکاری کشور، از ظرفیت‌های منحصربه‌فردی برخوردار است.

مرتضوی با حضور در تمرین تیم ملی چوگان، از نزدیک در جریان روند آماده سازی ملی پوشان این رشته ورزشی قرار گرفت.

در پایان، رئیس فدراسیون چوگان،کتاب اقدامات این رشته اصیل و سنتی را به شهردار منطقه۱۳ اهدا کرد.

انتهای پیام/


کد خبر : 116121 || تاریخ : ۱۴۰۵/۰۸/۰۴ || دسته بندی : اجتماعی