بزرگداشت شهدای خدمت در اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها /خدمات‌دهی ۱۰۰۰ موکب
تاریخ: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت: 10:24:26


https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/5af0a77ffeff1dded0ac74d9d0c3db81.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ad2be911bd1d06e1b90fee5b0220afed.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/3943bb4313d119d1de583b587c4e05e8.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f536475f9eb947126235faa2b5211e11.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4e1b207f796b4e9e1ea4cad34b324e80.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/49e0ede680e2fc10763d917c8fd7c8dc.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/dc7a79492c1acc9a370977ab8900fc14.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f53a6e773e84d12a907043b725c4d1b4.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1292629eb417d32d4d06d37c9972b3df.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/84b2488ef7bbd87ff45490e86203b529.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4c5764165ae2c63edddad6a3475716ab.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/31df47a0a36307bb66222066e8d4e005.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/bbb17b00fae428c0c85fa5a1ae1a2051.gif

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/377e4c6b082de5f3fa282b0128d16454.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/376a6944ce8ac041f333d455c97aea21.jpg

https://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/7ca4aafbd9fae238f4e6ca8258ba1339.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 99177 || تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۶ ۱۷:۰۹                 فرهنگ و هنر

بزرگداشت شهدای خدمت در اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها /خدمات‌دهی ۱۰۰۰ موکب


محور امسال این اجتماع دهه کرامت است، اما همزمانی آن با شهادت آیت‌الله رئیسی، حادثه بندر شهید رجایی و مسائل محور مقاومت، برنامه را به چهار محور مهم‌ پیوند داده که در این مراسم به تمام آن‌ها پرداخته خواهد شد.


بزرگداشت شهدای خدمت در اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها /خدمات‌دهی ۱۰۰۰ موکب

به گزارش جامعه ایده آل؛نشست خبری ستاد مردمی برگزاری اجتماع بزرگ امام‌رضایی‌ها امروز -سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴- در برج میلاد برگزار گردید.

عباس حیدری، مسئول ستاد مردمی برگزاری اجتماع امام‌رضایی‌ها دراین نشست از برگزاری گسترده‌ترین مراسم مردمی دهه کرامت در تهران خبر داد و گفت: در سه، چهارسال اخیر، شاهد برگزاری جشن‌ها و رویدادهای اجتماعی و مذهبی در سطح پایتخت بودیم که از لحاظ وسعت و جمعیت در گذشته سابقه نداشت. دلیل اصلی این شکوفایی، هم‌افزایی تمامی ارکان فرهنگی انقلاب و مردمی‌سازی برنامه‌ها با حمایت نهادهای مختلف حکومتی و دولتی بوده است.

وی با اشاره به اینکه جشن‌ بزرگ امام‌رضایی‌ها امسال وارد چهارمین سال خود می‌شود، افزود: جشن‌ ده کیلومتری غدیر، سلام‌ فرمانده، روزه‌اولی ها، افطارخونه و محرم‌شهر ازجمله برنامه‌هایی هستند که در سال‌های اخیر با محوریت امام‌رضا(ع) و در لوکیشن‌های خاص شهر برگزار شده‌اند.

حیدری تاکید کرد: هیچ کار فرهنگی‌ بدون همراهی مردم امکان‌پذیر نیست. تمام این برنامه‌ها با حمایت مردم، خانواده‌ها خصوصا نسل جوان و نوجوان برگزار شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تهران در حوزه فرهنگی و رسانه‌ای مرجعیت دارد، افزود: در طول برگزاری این مراسم‌ها شاهد پیوستن شهرهای مختلف کشور به این جریان بوده ایم. اکنون بسیاری از مراکز استان‌ها و حتی شهرستان‌ها همزمان با تهران، برنامه‌هایی را در قالب اجتماع امام‌رضایی‌ها برگزار می‌کنند.

مسئول ستاد مردمی اجتماع امام‌رضایی‌ها در رابطه با تاریخچه این مراسم گفت: سال اول این اجتماع در دانشگاه تهران برگزار شد. سال بعد میدان خراسان میزبان شد، اما آن هم پاسخگوی جمعیت نبود. سال ۱۴۰۳ مسیر از میدان هفت‌تیر تا ولیعصر(عج) تعیین شد که با توجه به استقبال گسترده مردمی، امسال خیابان‌ها و معابر اطراف نیز به این مسیر اضافه شده‌اند.

وی افزود: محور امسال این اجتماع دهه کرامت است، اما همزمانی آن با شهادت آیت‌الله رئیسی، حادثه بندر شهید رجایی و مسائل محور مقاومت، برنامه را به چهار محور مهم‌ پیوند داده که در این مراسم به تمام آن‌ها پرداخته خواهد شد.

حیدری با اشاره به شعار امسال گفت: رهبر معظم انقلاب سال گذشته فرمودند ایران، ایران امام‌رضا است. شعار سال گذشته ما "ایران حرم است" بود و امسال نیز شعار محوری پویش دهه کرامت برگرفته از همین بیانات انتخاب شده است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین برنامه ما، نذر به نیت امام‌رضا(ع) است. در این راستا، جمع‌آوری جهیزیه، کمک‌های مومنانه به نیازمندان، آزادسازی زندانیان و دیگر اقدامات خیریه در حال انجام است.

حیدری همچنین با پرداختن به برنامه‌های فرهنگی اظهار کرد: در ۲، ۳ سال اخیر اقداماتی چون اکران‌های شهری، نصب ابرپرچم‌ رضوی در سطح تهران، جشن روز دختر با حضور ۱۲ هزار دختر نوجوان در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی که با حضور شهید رئیسی برگزار شد، دیوارنگاره ۵۰۰ متری ضامن آهو الهام گرفته از اثر استاد فرشچیان در خیابان کریمخان و ساخت نقاره‌خانه در میدان ولیعصر از جمله برنامه‌های شاخص فرهنگی بوده‌اند.

حیدری گفت: کتیبه‌نویسی توسط هنرمندان در خانه اتحادیه وابسته به سازمان زیباسازی انجام شده که آثار آن روز جمعه رونمایی خواهد شد. همچنین پنجشنبه و جمعه گذشته، رویداد ایده‌پردازی فرهنگی و رسانه‌ای با حضور بیش از هزار نوجوان در بوستان گفت‌وگو برگزار شد که آثار برتر حمایت و اجرایی خواهند شد.

او از برگزاری فراخوان شعری سراسری، تولید سرودهای جدید و بازخوانی سرودهای سال‌های گذشته، برنامه‌های ویژه رادیویی و تلویزیونی همچون "ایران امام رضا" خبر داد و افزود: از ابتدای دهه کرامت، لوگوی امام رضا(ع) در گوشه شبکه‌های تلویزیونی دیده شده است.

حیدری زمان برگزاری این اجتماع را روز جمعه ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۲۲ اعلام کرد و گفت: مسیر اصلی شامل میدان هفت‌تیر، میدان ولیعصر و بلوار کشاورز است. مسیرهای اطراف و معابر نیز به مسیر اضافه شده‌اند. در تمامی مسیرها موکب‌گذاری، تصویربرداری و پخش صدا خواهند شد. چهار استیج اصلی برای برنامه‌ها در نظر گرفته شده که در نقاط مختلف مسیر فعال خواهند بود.

وی افزود: برنامه‌ها از ساعت ۱۶ آغاز و از ساعت ۱۷ تا ۱۹ ویژه کودک و نوجوان خواهد بود. سپس از ساعت ۱۹ تا ۱۹.۳۰ نماز جماعت برگزار خواهد شد و از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۰ بخش ویژه امام‌رضایی‌ها و بزرگداشت شهید رئیسی اجرا خواهد شد. بخش پایانی برنامه هم جشن مردمی خواهد بود که تا ساعت ۲۲ ادامه خواهد یافت.

حیدری در ادامه گفت: برای خدمت‌رسانی بهتر، از خادمیاران رضوی دعوت کردیم که هم در خدمت‌رسانی به مردم و هم در تکریم حاضرین کمک کنند. همچنین قسمت ویژه‌ای به وسعت هزار و ۵۰۰ متر از فضای خیابان‌ها برای شهربازی رایگان کودکان در مسیر در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بیش از هزار موکب مردمی، پردیس‌های فرهنگی، آموزشی و خدماتی در مسیر مستقر شده‌اند. گروه‌های بسیج، هیئات، جهادگران، نوجوانان طرح شهید آرمان و خادمان رضوی این موکب‌ها را اداره می‌کنند. حتی برخی خانواده‌ها به‌صورت خودجوش موکب‌های کوچکی راه‌اندازی کرده‌اند. شهرداری  به عنوان نهاد حاکمیتی تنها زیرساخت را فراهم می‌کند.

به گفته حیدری، مسیرهای مراسم برای نخستین‌بار توسط بالگردها گلباران خواهد شد و پرواز نمایشی و دسته‌جمعی پهپادها نیز در صورت مهیا بودن شرایط، پس از تاریکی شب اجرا خواهد شد.

وی در پایان از تمام فعالان مردمی، ائمه جماعات، نهادهای مختلف، صدا و سیما، تبلیغات اسلامی، شهرداری، سپاه تهران، استان قدس رضوی، پلیس، اورژانس، هلال احمر و دیگر نهادها که به مدت ۲۰ روز به‌صورت شبانه‌روزی در آماده‌سازی این برنامه تلاش کردند، تقدیر و تشکر کرد.

بنا براین گزارش ؛اجتماع ۵ کیلومتری امام‌رضایی‌ها روز جمعه از میدان هفت‌تیر تا میدان‌ ولیعصر(عج)، بلوار کشاورز برگزار می‌شود.



کلمات کلیدی


captcha