به گزارش جامعه ایده آل ؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان البرز در این همایش با تأکید بر اهمیت اصلاح تولید آرد و ضرورت استفاده از آرد کامل در پخت نان و نقش آن در ایجاد جامعه سالم گفت: باید به دنبال اصلاح روند جداسازی سبوس از گندم باشیم و با تولید آرد سبوسدار، سلامت عمومی آحاد افراد را بهبود بخشیم.
محمد مجرد با اعلام اینکه زحمات فراوان و هزینههای بسیاری در فرآیند تولید گندم و تبدیل آن به آرد و نان کشیده میشود و نان با حمایت ویژه دولت در سفره مردم قرار میگیرد، افزود: در یک روند نادرست، بهترین بخش گندم یعنی سبوس به مصرف خوراک دام میرسد و آنچه که باقی میماند با ارزش غذایی کمتر به مصارف انسانی میرسد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان البرز از نان به عنوان قوت غالب مردم نام برد و با تأکید بر اینکه هدر دادن سبوس، باعث هدررفت بخشی از آرد میشود که میتواند در تولید نان مورد استفاده قرار گیرد، خواستار ایجاد تعامل حداکثری ارگانها و دستگاههای مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان با هدف اصلاح و تولید آرد کامل و نان سالم شد.
همچنین در این همایش، احمد اسماعیلزاده، مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره اهمیت و کیفیت نان و استفاده از آرد کامل در سلامت جامعه و عزیزاله افضلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در مورد جایگاه نان در بهبود تغذیه افراد و ارتقای سلامت جامعه، مطالبی را ایراد کردند.
گفتنی است، در جریان این نشست که با حضور یحیی رمضانی، فرماندار کرج برگزارشد، فاطمه عبادی، فرآیند تبدیل گندم به آرد و نان در سفره خانوادهها را با اجرای نقاشی با شن به شکل هنرمندانهای به تصویر کشید.