به گزارش جامعه ایده آل ؛علی سرو، کارگردان عرصه مستند است که مستندهای «مستند ناتمام» و «بن بست شکن» به کارگردانی ایشان تولید شده است. این کارگردان جوان به بهانه ی رونمایی از کار تازه ی بهای آزادی، میهمان گفت و گوی اختصاصی پایگاه خبری جامعه ایده آل شد. وی افزود :یک تحقیقات اولیه ای را که من شروع کردم و به نوعی ایده اولیه را که مبتنی بر سبقه شهید عجمیان بود را تغییر دادیم تا فرم جدید مستند موزیکال را در ایران تجربه کنیم. یک ساخت آوانگارد را برای این کار درنظر گرفتیم به دلیل اینکه مخاطب خاص خودمان را از قشر مذهبی به سمت خاکستری ببریم تا طیف گسترده تری از نوجوانان و جوانان مخاطب آن باشند. سرو گفت: مستند بهای آزادی با هدف تأثیرگذاری بر قشر نوجوان و به نوعی نسل زد پس از مشاهده تولید شد تا اگر مجدداً خواسته یا ناخواسته در چنین شرایطی قرار گرفتند، در لحظات بحرانی بتوانند تصمیمات درستی اتخاذ کنند و به نوعی ما بتوانیم فاصله بین انتخابها را نشان دهیم. وی افزود : "بهای آزادی "بعد از جشنواره ها اکران ها شروع میشود و خود اثر نسبت به ذهنیتی که داشتم در ابتدا وقتی راکارد داشتیم خیلی جلوتر بود. بعدا دستخوش خیلی از اتفاقات شد که در نهایت نزدیک ۷۰ تا۸۰ درصد از هدف اولیه را امیدواریم تاثیری که می خواستیم در مخاطب بگذارد. هدف اولیه ما معرفی درست شهید است. شاید خود شهید عجمیان در این اثر پرتره و پیرامون شان اثرگذار باشند اما ۳۰ درصد کار است، ۶۰ تا ۷۰ درصد کار برمیگردد به اینکه در آن روز چه اتفاقاتي افتاد و دید آدمهای مختلفی که داخل آن قضیه بودن چه بوده است؟ سرو ادامه داد :ما در این مستند سعی کردیم وسط بایستیم و حرف دو طرف را بشنویم. تصمیم گیری مان را کمی منطقی تر کنیم و ذهن مخاطب را به سمت درستی هدایت کنیم تا خروجی کار همه فهم تر و همه گیرتر و منطقی باشد و اصطلاحا یکطرفه به قاضی نرود. وی گفت: امیدواریم مستند "بهای آزادی " بعد از اکران های خصوصی و دانشگاه ها، وارد پخش تلویزیونی شود. علی سرو با اشاره به فعالیت های بعدی خود در ساخت مستند گفت: قصد دارم مستند هایی در خصوص پیشرفت های اقتصادی ایران بسازم . ایده هایی در این زمینه دارم و انسان های خودساخته ای که در این حوزه توانستند موفق شوند و جامعه را از وضعیتی که هست بهبود ببخشند را به تصویر خواهم کشید.
علی سرو اظهارداشت: این مستند در رابطه با اتفاقات آبان ماه ۱۴۰۱ در استان البرز که عدهای در چهلمین روز درگذشت یک خانم به نام اعتراض در بهشت سکینه کرج تجمع میکنند.
وی افزود: این تجمع بر خلاف اینکه قرار بوده برای مراسم عزاداری باشد منجر به درگیری در بهشت سکینه شده و طی کنش یا واکنشی از سوی مسئولان این مکان بسته میشود و تجمع به خارج از بهشت سکینه راه یافته و وارد اتوبان شده و این اتوبان که شاهراه اصلی و به نوعی ملی بوده بسته میشود.
کارگردان مستند بهای آزادی با بیان اینکه پس از آن درگیری مسلحانه اتفاق میافتد و منجر به شهادت سید روح الله عجمیان میشود، اظهار کرد: ابتدا هدف این بود که به مظلومیت شهید عجمیان پرداخته شود اما قبلاً پیرامون وی آثار خوبی تولید شده بود.
سرو در خصوص زمان تولید این مستند گفت: این اثر حدود دوسال تا رونمايي طول کشید. مرحله پیش تولید سختی از جهت جمع آوری اطلاعات و آرشیو داشت. از وقتی که این کار را به نام شهید عجمیان به من معرفی کردند، همزمان با مراسم چهلم خانم نجفی در استان البرز بود.
سرو در خصوص اهداف و رضایت نسبی خود از آنچه در مرحله ایده پردازی در ذهن داشته و آنچه که به مرحله اجرا رسیده است، گفت: باید در اکران های دانشجویی و گسترده تر نمایش داده شود تا نظر مخاطبین را بصورت کامل تری دریافت کنیم.
این کارگردان ادامه داد: کارهای مستندی که در این هفت ،هشت سال درگیر ساخت آنها بوده ام فرسایشی است و به لحاظ اقتصادی خیلی مقرون به صرفه برای تولید نیست. کارهایی که به شدت سختی های خودش را دارد و نهایتا کار را برای ما سخت میکند.
انتهای پیام/