درخشش علمی پگاه در وبینار بین‌المللی «پروبیوتیک‌ها»
تاریخ: ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ ساعت: 08:35:12


http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/41c5ec36f7dc7b01503f80d11534264c.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1292629eb417d32d4d06d37c9972b3df.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/84b2488ef7bbd87ff45490e86203b529.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f465f69da6c92312814cfe6a796f179e.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/1536577c8e30474f10938e6c16a741e9.jpg

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/e0d561a803d2b19db9d1d21a2d5e4cfa.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/a0456bb9971b4c4fb889d0cbea5300fc.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/f76759aa7d5af412a42d2cf2a058bdbd.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ce516690fd1692d32f60002f0db0964d.jpg

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/4c5764165ae2c63edddad6a3475716ab.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/137aef71b8b778dc22a251150d191e07.jpg

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/ca7159130a9f46d77b2d721a834a4616.gif

http://jamehideal.ir/assets/uploads/Ads/main/bbb17b00fae428c0c85fa5a1ae1a2051.gif

logo-samandehi


کد خبر : 53901 || تاریخ : ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ۱۱:۲۰                 صنایع غذایی

با حضور آنلاین ۱۵۰ چهره علمی و دانشگاهی انجام شد

درخشش علمی پگاه در وبینار بین‌المللی «پروبیوتیک‌ها»


جامعه ایده آل _روز گذشته و به‌صورت آنلاین، کنگره بین‌المللی میکروبیولوژی غذاهای فراسودمند (پروبیوتیک‌ها) با شرکت ۱۵۰ نفر از اساتید دانشگاه‌های آمریکا، اروپا و آسیا در تهران برگزار شد.


درخشش علمی پگاه در وبینار بین‌المللی «پروبیوتیک‌ها»

به گزارش جامعه ایده آل به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، مرجان فروغی، مدیر تحقیق و توسعه پگاه اصفهان، مدیر اجرایی، هماهنگی و پنل‌های سخنرانی این وبینار بود.

فروغی با بیان اینکه تعداد ۵ مقاله در این وبینار ارائه شد، گفت: پنج سخنران در پنل‌های ۳۰ دقیقه‌ای مقاله خود را به زبان اصلی ارائه کردند که سه سخنران آن ایرانی و از اعضای هیأت علمی مرکز پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و استاد دانشکده میکروبیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دو سخنران خارجی از مرکز سلامت دانمارک و دانشگاه پوترا مالزی بودند.

وی افزود: زمان برگزاری وبینار به وقت گرینویچ تنظیم شده بود و بالغ‌ بر ۱۵۰ نفر به‌طور هم‌زمان از برخی دانشگاه‌های آمریکا، اروپا و آسیا آن را مشاهده می‌کردند که از نظر تعداد افراد شرکت‌کننده آنلاین این وبینار در نوع خود قابل توجه بوده است.

مدیر تحقیق و توسعه پگاه اصفهان، با اشاره به اینکه برگزارکنندگان این وبینار شرکت صنایع شیر ایران و دانشکده میکروبیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند، تصریح کرد: هدف از برگزاری این وبینار، ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه استفاده از باکتری‌های پروبیوتیک بود که به خوبی توانستیم آن را انجام دهیم.

فروغی خاطر نشان کرد: حاضران در وبینار از اینکه پگاه به‌عنوان یک شرکت تولیدی لبنی توانسته در بخش‌ تحقیق و پژوهش نیز فعال بوده و چنین دستاوردهایی را به صورت کاربردی و عملیاتی ارائه دهد، شگفت‌زده شده و از آن تقدیر کردند.

وی یادآور شد: وبینار بین‌المللی پروبیوتیک‌ها فرصت مناسبی بود تا شرکت صنایع شیر ایران به‌دلیل دارا بودن توانمندی‌های قابل توجه کارشناسی و تحقیقی خود در مجامع علمی نه تنها به‌عنوان یک شرکت تولیدی لبنی، بلکه به‌عنوان شرکتی که دارای دپارتمان تحقیق و توسعه نیز بوده و از مقالات علمی حمایت می‌کند، شناخته شود.

گفتنی است، مرجان فروغی، به‌عنوان یکی از سخنرانان اصلی وبینار و به نمایندگی از شرکت پگاه، مقاله خود را با عنوان «پایداری باکتری‌های پروبیوتیک در تولید محصولات لبنی»، برای حاضران ارائه کرد.



کلمات کلیدی


captcha